Mënyra e vetme për ta çuar femrën në orgazëm dhe që nuk dështon kurrë!

Sipas ekspertëve të seksit “mbretërimi” është një pozicion seksi që e vë gruan në pozitë të fuqizimit dhe kontrollit, ashtu siç një mbretëreshë qëndron.

E njohur gjithashtu si “facesitting”, ku gruaja ulet ose qëndron mbi fytyrën e partnerit, ju merrni stimulim anal ose oral. E sipas Urban Dictionary, “Mbretërimi” ka një histori të gjatë dhe daton që në lashtësi.

Dhe aty shkruhet: “Një art i lashtë në të cilin një grua shtyn dhe frenon gjenitalet ose anusin e saj kundër gjuhës, buzëve dhe hundës së mashkullit së saj.

Pamjen e parë të kësaj mund ta shihni në vizatimet e lashta egjiptiane, por dihet të ketë qenë një pjesë historike e të lashtës japoneze, kineze, indiane, mesjetare evropiane, viktoriane dhe kultura të tjera.”

Ata shtojnë se fillimisht “Mbretërimi” ishte për gratë e shtresës së lartë, të cilat e praktikonin këtë stil me ndonjë nënshtresë për të marrë kënaqësi seksuale kur burri i tyre nuk ishte në shtëpi.

usa
Loading...
Loading...


ligji 35 ligji 35
WhatsApp Denonco tek Pamfleti