Meshkujt që kanë pak spermë duhet urgjentisht të hanë këto 2 ushqime!

Meshkujt që kanë pak spermë duhet urgjentisht të hanë këto 2 ushqime!

Konsumimi i arrave mund të përmirësojë shëndetin e spermës, ka treguar një studim i ri.

Dhe meshkujt të cilët konsumuan sasi të moderuar të bajameve, lajthive dhe arrave rregullisht për 14 javë, kishin përmirësuar sasinë e spermës dhe kanë më shumë “notarë të suksesshëm”, kanë zbuluar shkencëtarët. Ky studim është zhvilluar pas problemeve me shëndetin e spermës në botën perëndimore, si pasojë e dietës jo të shëndetshme, ndotjes dhe duhanpirjes.

Sakaq studiuesit kanë deklaruar se ka fakte të mjaftueshme që tregojnë se dieta e shëndetshme rrit gjasat për shtatzëni.

usa
Loading...
Loading...


ligji 35 ligji 35
WhatsApp Denonco tek Pamfleti