Showbiz15 Prill 2018, 19:16

Mos i prisni kurrë thonjtë natën, ja pse!

Shkruar nga Pamfleti
Mos i prisni kurrë thonjtë natën, ja pse!

Mos i prisni kurrë thonjtë natën, ja pse!

Që në kohët e lashta njerëzit kanë nisur të besojnë në ngjarje që duke mos ditur t’i japin shpjegim, këtë të fundit e kanë gjetur në gojëdhëna.

E një nga besëtytnitë që shumë njerëz ende sot i besojnë është edhe prerja e thonjve natën. Besëtytnia ndoshta më e çuditshme që ende besohet është për prerjen e thonjve të dorës dhe të këmbës natën ose përnjëherë.

E sipas këtij besimi, nëse ju i prisni thonjtë e këmbës dhe të dorës natën, dikush do të vdesë në ditën tuaj të dasmës, ose do të ketë edhe dasmë edhe vdekje për një ditë.

Lifestyle ja pse Mos i prisni kurrë thonjtë natën