Mos vuani kot! Me një të kërcitur të gishtave ai do të kthehet sërish tek ju. Ja strategjitë

Mos vuani kot! Me një të kërcitur të gishtave ai do të kthehet sërish tek ju. Ja strategjitë

Historia ka mbaruar. Tashmë jemi në fazën ku çdo gjë që duam është të kthehemi me personin e zemrës, çfarë të bëjmë? Kemi ndërtuar një listë që do t’ju ndihmojë që të ktheheni me ishin tuaj.

Ta bësh për vete sërish ishin duke përdorur “armët” me të cilat ra në dashuri herën e parë

Është e mundshme që në raste të caktuara çdo gjë të jetë e mundur. Mbase lidhja i është nënshtruar problemeve të përditshme, shpesh harrojmë atë personin me të cilin dashurohen në fillim, por është e pamundur që ky person të jetë zhdukur përgjithmonë.

Frazat për tu kthyer me ishin.

Nuk ka fraza konkrete të cilat mund të çojnë në një pajtim të mundshëm. Dukshëm bëhet fjalë për një çështje shumë subjektive të varur nga raportet mes çifteve dhe mënyrës sesi këta të fundit komunikonin
Çdo njeri duhet të ndërtojë vetë frazat të cilat mendon se mund ti përdprë për të bërë për vete ishin.

Mënyra e vjetër, takohemi rastësisht

Kur kemi kaluar shumë kohë me një person, dimë edhe vendet që ferkuenton më shpesh, kështu që mund të ndërtojmë një takim “ rastësor” kështu mund ta bëjmë ishin nostalgjik, mbase kujtimet do ta bëjnë të pendohet?

T’I bëjmë xhelozë

Për ta bërë ishin për vete duke e bërë xheloz, duhet jo vetëm të dukemi të lumtur e pozitivë por edhe të ndjehemi ashtu. Mund të puthemi të përkëdhelemi e të bëjmë çdo gjë tjetër, por si mund të jemi të lumtur kur jemi duke menduar për t’u kthyer me ishin?

Metoda që nuk dështon kurrë “ Lere fare”

Kur mbaron një histori mendojmë më shumë për momentet e bukura se sa për momentet e këqija, ndaj kemi edhe tendencë që të bëhemi nostalgjikë dhe të kërkojmë të kthehemi me ishin. Ajo që duhet të bëjmë është të mendojmë pse shkuam drejt ndarjes dhe si mund të ecim para drejt një tjetër eksperience.

usa
Loading...
Loading...


ligji 35 ligji 35
WhatsApp Denonco tek Pamfleti