Ndryshimi i papritur në këmbimin valutor nuk pritej! Një lëmsh i vërtetë sot, të gjithë me humbje nëse shkëmbeni para

Në tregun valutor vendas euro ka shënuar rënie sërish krahasuar me ditën e djeshme, euro sot blihet me 127 lekë dhe shitet me 128.20 lekë.

Ndërkohë sa i përket dollarit ai blihet sot me 108 lekë dhe shitet me 109 lekë. Parashikohet rënie në 107.50 lekë

Paundi britanik gjithashtu ka shënuar rënie, blihet me 144 lekë dhe shitet me 145.50 lekë. Një rritje parashikohet sot ne tregun e paundit britanik drejt nivelit 156 lekë.

Dollari australian, ditën e sotme blihet me 82 lekë dhe shitet 83 lekë.

Përsa i përket monedhave të tjera, ato këmbehen si më poshtë:

 

usa
Loading...
Loading...


ligji 35 ligji 35
WhatsApp Denonco tek Pamfleti