Nëse nuk do ishte gazetar, Blendi Fevziu zbulon se çfarë profesioni do kishte

Nëse nuk do ishte gazetar, Blendi Fevziu zbulon se çfarë profesioni do kishte

Nëse nuk e keni vënë re gjatë programit të tij të përditshëm, Blendi Fevziu mban gjithmonë në duar dy ora. Siç i quan ai, njëra është dashuri e vjetër, ndërsa tjetra është dashuri e re.

I ftuar së fundmi në “Mos i fol shoferit”, gazetari i njohur ka folur për pasionin e tij të vjetër për orët dhe u shkpreh se është marrë për të paktën 10 vjet, por

‘A do ishte Blendi një orëndreqës i mirë nëse nuk do bëhej gazetar i suksesshëm?’

“Përpara shkoja te orëndreqësit dhe i hapja vetë, i shihja vetë si funksiononin. Ishte një pasion që lindi çuditshëm, por nuk i jam ndarë të paktën 10 vjet. Shihja mekanizmat, si janë bërë, biles dhe tani mundohem ti gjej që ta kenë pjesën e mbrapme të hapur që ti të shohësh mekanizmin e brendshëm për ta parë, por tani nuk kam më kohë. Pasioni i dytë janë orat që quhen smartëatch që jam i fiksuar pas kalorive, kam sistemin e kalorive që djeg sepse shumicën e kohës notoj. Notoj 30 minuta çdo ditë”, rrëfeu gazetari.

WhatsApp Denonco tek Pamfleti