Nuk do ta besoni dot! Kjo pjesë e trupit të meshkujve po çmend gratë

Është folur për formën e syve, formën e hundës për duart edhe për strukturën e të ndenjurave, si kriteret që e bëjnë një burrë joshës dhe të dëshirueshëm. Në fakt sipas studimeve mjafton një shikim i shpejtë në faqet e një burri për të vendosur nëse na josh apo jo.

Në rrudhat e faqeve çdo grua mund të lexojë të dhënat gjenetike të partnerit të mundshëm. Këtë e provon një studim që ka marrë në vëzhgim disa gra të cilat kanë zgjedhur partnerët duke parë vetëm faqet e tyre.

Sipas zgjedhjeve të grave këto të fundit kishin tendeca të zgjidhnin partnerë me karakteristika gjenetike sa më larg karakteristikave të tyre.

Si për gratë ashtu edhe për burrat buzët sa më të plota janë shenjë e sensualitetit dhe konsiderohen si joshëse. Për burrat buzët duhet të jenë të plota, por jo të ekzagjeruara. Sipas të dhënave edhe sytë konsiderohen joshës. Sa më të mëdhenj e të ndritshëm të jenë.

usa
Loading...
Loading...


ligji 35 ligji 35
WhatsApp Denonco tek Pamfleti