Nuk është parë dhe dëgjuar! E mbushi makinën me Coca Cola në vend të naftës, kjo i ndodhi

Në vend të naftës ai mbushi gjysmën e serbatorit të BMW-së, me Coca Cola.

Ky person ka bërë një zbulim interesant që nuk është dëgjuar deri më tani.

Dhe ajo çfarë pritej edhe ndodhi, pas 2 minuta vozitje vetura e tij nuk ndizej më!

 

 

E mbushi BMW-në me Coca Cola në vend të naftës, kjo i ndodhi

 

Loading...

Loading...
WhatsApp Denonco tek Pamfleti