Nuk ka më të keq se ky mashkull! Bëni mirë t’i qëndroni larg

Në këtë artikull do keni mundësinë të zbuloni se cili është lloji më i keq i mashkullit që mund të keni në jetën tuaj. Ky mashkull mund të jetë kudo në jetën e të gjitha femrave, por ju duhet të tregoni kujdes, nëse ai këto karakteristika.

Është dembel në shtrat

Nëse ai tregon se është dembel në shtrat, kjo është një shenjë se duhet t’i qëndroni sa më larg. Nuk ju duhet dikush që mendon vetëm për veten e tij në seks.

Xheloz për çdo gjë

Xhelozia është diçka që nuk mund ta shmangësh, por kur ajo bëhet e padurueshme përbën problem. Lloji i mashkullit i cili bëhet xheloz pë çdo gjë dhe jua merr frymën me sjelljen e tij nuk ja vlen ta keni në jetën tuaj.

Nuk ju pyet asnjëherë

Ky lloj mashkulli nuk ju pyet asnjëherë si jeni dhe si shkojnë gjërat në jetën tuaj. Kjo gjë tregon se duhet t’i qëndroni sa më shumë larg, pasi nuk ju duhet dikush që nuk ka interes fare për ju.

Nuk ka asnjë ide për të bërë gjëra të reja

Ky është lloji i mashkullit i cili nuk ka asnjë ide për të bërë gjëra të bukura. Ky lloj mashkulli është i mërzitshëm, pasi jua lë juve të gjithë përgjegjësinë e gjërave dhe kjo gjë ndikon negativisht në lidhjen tuaj. Do arrini të thoni : Boll më!

Ju injoron para të tjerëve

Edhe pse mund të jeni mësuar me mënyrën s i ai shprehet, nëse e ndjeni se po ju injoron në sytë e të tjerëve, largohuni prej tij. Ai po ju bën të ndiheni keq dhe është më mirë ta keni larg këtë lloj mashkulli.Loading...
Loading...
Loading...

ligji 35
WhatsApp Denonco tek Pamfleti