Nuk ka ndodhur kurrë në emisionet shqiptare, sot emisioni STOP do shfaqë skena si asnjëherë më parë, potenca në se*s!

 ‘Shëruesit’, që pretendojnë të të zgjidhin problemet, janë me shumicë në Shqipëri.

Por personazhi i sotëm i kamerës së fshehtë të emisionit ‘Stop’ i lidh me seksin të gjitha ‘hallet’. Pavarësisht nga objekti i ankesave të qytetarëve, synimi i tij është, që meshkujt të jenë të shëndetshëm dhe potentë seksualisht. Madje për këtë qëllim, nuk mungojnë as ushtrimet demonstrative me të gjithë ata që i drejtohen.

Subjekt dhe skena të pazakonta, të denja për skenarë filmash, do të vijnë sonte në mbrëmje, në kameran e fshehtë të emisionit ‘Stop’, në ekranin e tv Klan.

Do të jetë një puntatë, për të mos humbur në orën 20.10, edhe pse burime nga stafi i ngushtë i ‘Stop’, bëjnë me dije, se janë detyruar për arsye etike, të shkurtojnë shumë sekuenca.Loading...
Loading...
Loading...

ligji 35
WhatsApp Denonco tek Pamfleti