Pandeli Majko tërbon gjithë grekët e serbët me këtë foto, fqinjët në panik pas këtij lajmi

Pandeli Majko tërbon gjithë grekët e serbët me këtë foto, fqinjët në panik pas këtij lajmi

Ministri i Diasporës, Pandeli Majko, i ka tërbuar të gjithë anti-shqiptarët me një postim të fundit në rrjetet sociale. 

I cilësuar si një nga ministrat më pozitiv të qeverisë ‘Rama’, dhe që i ka mëshuar shpeshherë idesë së bashkimit kombëtar të të gjithë shqiptarëve, Majko edhe sot ka provokuar dhe tërbuar kryesisht fqinjët tanë, grekët dhe serbët, të cilët janë të tmerruar nga bashkimi i madh i Shqipërisë. 

Pikërisht këtu i ka prekur dhe ministri Majko, i cili iu ka gjetur ‘thembrën e Akilit’ dhe iu thyen zemrat me këtë foto. Siç shihet më poshtë, Majko ka postuar një foto të Shqipërisë së bashkuar, ndërsa e përshkruan me flamujt e Shqipërisë dhe Kosovës.

WhatsApp Denonco tek Pamfleti