Paralajmërimi i fortë i shkencëtarit të njohur: Alienët do të na pushtojnë shumë shpejt

Paralajmërimi i fortë i shkencëtarit të njohur: Alienët do të na pushtojnë shumë shpejt

Shkencëtari i njohur Stephen Hawking ka paralajmëruar se shumë shpejt Toka do të pushtohet nga jashtëtokësorët dhe përfundimi nuk do të jetë shumë i kënaqshëm. Shkencëtari britanik gjatë gjithë jetës është munduar të zgjidhë misteret e Universit dhe deklarata e tij e fundit natyrisht që ka shkaktuar shqetësim.

“Disa jashtëtokësore mund të vijnë të pushtojnë Tokën dhe çfarëdo gjë që mund të gjejnë. Përfundimi për ne nuk do të jetë nga më të mirët. Sipas mendimit tim dhe përllogaritjeve ata janë tmerrësisht perfektë. Sfida jonë e vërtetë është të punojmë për ditën që do të vijnë të na pushtojnë”, ka thënë Hawking.Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

ligji 35
WhatsApp Denonco tek Pamfleti