Plakave u plotësohet dëshira, u vijnë meshkujt muskuloz dhe të zhveshur, pastaj

Plakave u plotësohet dëshira, u vijnë meshkujt muskuloz dhe të zhveshur, pastaj

Një darkë në azil pleqsh e shërbyer nga maxhordomë muskuloz të veshur vetëm me papion dhe përparëse kuzhine. Kjo ka ndodhur në shtëpinë e të moshuarve “Milton Lodge” të Colchester-it, në Essex (Angli).

Ndoshta të lodhura nga jeta monotone atje, të moshuarat kishin kërkuar që të shërbeheshin nga kamerier pak të veshur dhe mbi të gjitha tërheqës.

Dëshirat e tyre u realizua nga koordinatorët e shtëpisë së moshuarve.

Nga pamjet e publikuara, duke se ata ja kanë kalur vërtetë mirë.

 

Loading...
error: Ndalohet ribotimi i artikullit! E drejta e autorit pamfleti.net.
WhatsApp Denonco tek Pamfleti