Pozicionet që do ju ndryshojnë jetën, do i vënë flakën shtratit

Me siguri trombën e njihni, veglën muziokore. Do pyesni se ç’lidhje ka me seksin. Por prisni. Për “trombën e ndryshkur” a keni dëgjuar ndonjëherë? Nëse jo, uluni dhe mbani shënim. Ka diçka të rëndësishme që duhet të dini.

Tromba e ndryshkur është një pozicion seksi analo-oral. Po! Vihet në punë gjuha dhe duart, duke stimuluar anusin dhe organin sekual (vaginën apo penisin) në të njëjtën kohë.

Për ta bërë këtë duhet të keni parasysh disa gjëra:

– Lahuni. Sigurohuni që ju dhe partneri/ja të jetë larë e pastruar mirë para marrëdhënies,shkruan Shkodranews.
– Diskutojeni fillimisht. Kur vjen fjala te analja, jo çdo gjë është e mirëpritur, kështu që bëni mirë të flisni më parë me partnerin/en.
– Asnjëherë mos (edhe nëse doni vërtetë) të lëshoni një tingull nga tromba. Besoj e kuptuat thelbin.

“Cosmpolitan” këshillon të përdorni këto 5 variacione të “trombës së ndryshkur” që ndoshta janë risi për ju dhe mund t’iu ndryshojnë jetën seksuale përgjithmonë.

Image

 

Image

 

Image

Image

Image

usa
Loading...
Loading...


ligji 35 ligji 35
WhatsApp Denonco tek Pamfleti