Kosova25 Nëntor 2023, 08:45

Stuhia nga Arktiku mbërrin në Ballkan, bora mbulon Kosovën; temperaturat bien ndjeshëm (Foto)

Shkruar nga Pamfleti
Stuhia nga Arktiku mbërrin në Ballkan, bora mbulon Kosovën;
Bora në Prishtinë

Bora ka mbuluar një pjesë të madhe të territorit të Kosovës gjatë natës, ndërsa temperaturat kanë rënë ndjeshëm.

Policia e Kosovës iu ka bërë thirrje drejtuesve të automjeteve që të bëjnë kujdes gjatë lëvizjes dhe të përdorin goma dimri ose zinxhirë.

“Policia e Kosovës apelon për të gjithë pjesëmarrësit në trafik që të kenë kujdes të shtuar për fillimin e sezonit dimëror ku ndryshimet atmosferike janë të pranishme. Sigurohuni që gomat e mjetit tuaj janë ndërruar para fillimit të sezonit dimëror, gjithashtu presioni i ajrit të tyre duhet të jetë sipas rekomandimeve të prodhuesit, në temperaturat e ulëta!”, thuhet në njoftimin e Policisë.

 

stuhia nga arktiku bora mbulon kosovën