Rama tërbon sërish serbët dhe BE, çfarë tha sot për Bashkimin Kombëtar me Kosovën

Ramës nuk i ndahet zemra nga bashkimi me Kosovën, Shqipëria që do kemi por nuk e kemi Rama shfrytezon futboollin për të të folur për bashashkim kombëtar Shqipëria që nuk kemi, do kemi. Rama flet sërish për bashkim kombëtar. Kryeministri Rama ka përfituar nga prezantimi i dokumentarit të ish-kapitenit Lorik Cana pët të folur edhe njëherë për shqipërinë e madhe dhe për bashkim me Kosovën. Në fjalimn e shkurtër të mbajtur Rama është shprehur se ish-kapiteni Lorik Cana ka arritur të na bashkojë dhe të realizojë ëndrrën e Shqipërisë së bashkuar. Kryeministri ka nënkuptuar qartë se ëndrra për bashkimin me Kosovën një ditë mund të bëhët realitet nëse shqiptarët do të jenë të gatshëm të paguajnë cmimin për ta arritur këtë gjë, ashtu si ish-kapiteni Cana ka realizuar ëndrrën e tij në futboll. Për këtë deklaratë të Kryeministrit priten komente pasi shprehja për bashkim me Kosovën ka shqetësuar edhe ndërkombëtarët. “Loriku ka arritur të mishërojë atë që i bashkon shqiptarët kur shohin ekipin kombëtar, bashkimin e të gjithëve, pavarësisht se janë të lidhur në Shqipërinë që kemi, në Shqipërinë që do kemi, apo Shqipërinë që nuk kemi. Cana është shembulli, që provojnë që një ëndërr që e shikojnë me sy hapur një ditë mund ta arrin. Por çështja është sa të gatshëm jemi që të paguajmë për çmimin”, Rama gjatë prezantimit të dokumentarit për ish-kapitenin..

Kryeministri Rama ka përfituar nga prezantimi i dokumentarit të ish-kapitenit Lorik Cana për të folur edhe njëherë për Shqipërinë e madhe dhe për bashkimin me Kosovën.

Në fjalimin e shkurtër të mbajtur gjatë prezantimit, Rama është shprehur se ish-kapiteni Lorik Cana ka arritur të na bashkojë dhe të realizojë ëndrrën e Shqipërisë së bashkuar.

Kryeministri ka nënkuptuar qartë se ëndrra për bashkimin me Kosovën një ditë mund të bëhet realitet nëse shqiptarët do të jenë të gatshëm të paguajnë çmimin për ta arritur këtë gjë, ashtu si ish-kapiteni Cana ka realizuar ëndrrën e tij në futboll.

“Loriku ka arritur të mishërojë atë që i bashkon shqiptarët kur shohin ekipin kombëtar, bashkimin e të gjithëve, pavarësisht se janë të lidhur në Shqipërinë që kemi, në Shqipërinë që do kemi, apo Shqipërinë që nuk kemi. Cana është shembulli, që provojnë që një ëndërr që e shikojnë me sy hapur një ditë mund ta arrin. Por çështja është sa të gatshëm jemi që të paguajmë për çmimin”,- ka thënë Rama gjatë prezantimit të dokumentarit për ish-kapitenin Lorik Cana.

Reagime të shumta priten nga Serbia dhe BE për këtë deklaratë të Ramës të cilët e shohin shqetësuese dhe kërcënim dëshirën e kryeministrit për bashkim kombëtar.

usa
Loading...
Loading...


ligji 35 ligji 35
WhatsApp Denonco tek Pamfleti