Shaqiri ka dellin e shqiptarit: As në kafe nuk ulem me këtë njeri!

Xherdan Shaqiri ka vendosur t’i hedh “benzinë zjarrit” të krijuar mes tij dhe ish-mbrojtësit të Manchester United, Gary Neville. “Lufta” me fjalë mes tyre është përforcuar me deklaratën e fundit të Shaqirit ku thotë se nuk i intereson mendimi i tij, madje nuk do të pinte as kafe me të nëse do ja kërkonte.

“Nuk më intereson se çfarë thotë ai (Neville). Tani s’ka rëndësi nëse thotë që po luaj fortë.

“Shumë kanë thënë se Liverpool-i është shumë i madh për mua, por unë isha i qetë, edhe kur kisha pak minuta në dispozicion.”

Kur u pyet nëse do ta takonte Neville për të folur për diferencat e tyre në futboll, Shaqiri pa u menduar dy herë ka thënë:“Në të vërtet jo.”Loading...
Loading...
Loading...

ligji 35
WhatsApp Denonco tek Pamfleti