Showbiz17 Prill 2024, 20:26

Bashkëshortja e futbollistit të Lacios flet pa filtra: Gjoksi i madh është më i bukur

Shkruar nga Pamfleti

Bashkëshortja e futbollistit të Lacios flet pa filtra: Gjoksi i madh

Kiara Nasti gjatë një komunikimi me fansat në rrjetet sociale i është përgjigjur disa pyetjeve, duke rrëfyer pse ka bërë ndërhyrje për të zmadhuar gjoksin.

Bashkëshortja e futbollistit të Lacios flet pa filtra: Gjoksi i madh

Bashkëshortja e futbollistit të Lacios flet pa filtra: Gjoksi i madh

Bashkëshortja e futbollistit të Lacios flet pa filtra: Gjoksi i madh

Bashkëshortja e futbollistit të Lacios flet pa filtra: Gjoksi i madh

Bashkëshortja e futbollistit të Lacios flet pa filtra: Gjoksi i madh

Bashkëshortja e futbollistit të Lacios flet pa filtra: Gjoksi i madh

Mendoj që cicat e mëdha janë më të bukura dhe me zor pres që t’i bëj sërish”, është shprehur blogerja italiane, bashkëshortja e futbollistit të Lacios, Matia Zakanji.

Bashkëshortja e futbollistit të Lacios flet pa filtra: Gjoksi i madh

Bashkëshortja e futbollistit të Lacios flet pa filtra: Gjoksi i madh

Bashkëshortja e futbollistit të Lacios flet pa filtra: Gjoksi i madh

Bashkëshortja e futbollistit të Lacios flet pa filtra: Gjoksi i madh

Bashkëshortja e futbollistit të Lacios flet pa filtra: Gjoksi i madh

Bashkëshortja e futbollistit të Lacios flet pa filtra: Gjoksi i madh

Bashkëshortja e futbollistit të Lacios flet pa filtra: Gjoksi i madh

kiara nasti bashkëshortja e futbollistin e lacios