Showbiz23 Maj 2024, 12:24

Hëna e plotë e majit, si do të ndikojë në këto dy shenja të Horoskopit

Shkruar nga Pamfleti

Hëna e plotë e majit, si do të ndikojë në këto dy

Hëna e plotë e majit 2024 lind në qiell më 23 maj dhe, si hëna e fundit e plotë e pranverës, është këtu për t’ju rilidhur me aspiratat tuaja më të larta përpara verës.

Kjo Hënë vërshon me bollëk dhe një ndjenjë aventure ndërsa lulëzon në shpirtin e egër dhe të lirë të Shigjetarit, duke i inkurajuar të gjithë të zgjerojnë horizontet e tyre dhe të kërkojnë ylberin pas reve të stuhisë.

Kjo është një kohë e fuqishme për të ndjekur ëndrrat tuaja, pavarësisht se si duket grafiku juaj i lindjes, por për disa shenja , mund të jetë momenti më i madh hënor i manifestimit të vitit. Konkretisht për dy në vijim:

Demi
Hëna e plotë e majit lind në shtëpinë tuaj të tetë të thellë dhe misterioze, duke nxjerrë në sipërfaqe dëshirat e fshehura dhe duke ju ndihmuar të përqafoni pjesët e vetes që mund të keni pasur frikë t’i tregoni botës më parë.

Por ajo që e bën këtë hënë veçanërisht të fuqishme për Demin është se ajo kundërshton planetin e bollëkut të Jupiterit dhe planetin e dashurisë Venus, të cilët aktualisht janë duke u rreshtuar në shkallën e fundit të shenjës suaj, duke sjellë një vit të tërë mundësish në kulmin e saj.

Jupiteri do të përfundojë qëndrimin e tij vjetor në shenjën tuaj vetëm dy ditë pas hënës së plotë dhe nuk do të kthehet për më shumë se një dekadë – kështu që ky është shansi juaj për të shfrytëzuar të gjitha qëllimet, shpresat dhe dëshirat që janë krijuar në jetën tuaj vitin e kaluar. Ajo që e bën këtë moment edhe më të fuqishëm është se Jupiteri me fat është në lidhje të përkryer me Venusin luksoz, planetin tuaj në pushtet. Kjo e bën edhe më të lehtë tërheqjen e romancës, parave dhe mundësive të reja. Përfitoni nga magjia.

Shigjetari
23 maji është Hëna e Plotë në shenjën tuaj, kështu që ju natyrisht do t’i ndjeni efektet e saj më shumë se shumica. Kjo hënë është një nga periudhat më të mira të vitit për t’u zhytur me kokë në qëllimet tuaja dhe për të përqafuar aventura të reja, ndaj jini spontan dhe shfrytëzoni çdo mundësi që ju vjen. Hëna mbështetet nga planeti transformues Plutoni, duke ju dhënë një fokus të mprehtë kur bëhet fjalë për të ndjekur atë që dëshironi.

Për më tepër, planeti juaj sundues Jupiteri aktualisht po përqafon Venusin e pasur dhe romantik në sektorin e produktivitetit të grafikut tuaj, duke sjellë shumë fat në gjithçka, nga marrëdhëniet e punës deri te çështjet financiare. Si një Shigjetar i drejtuar nga Jupiteri, ju i ndjeni bekimet e kësaj lidhjeje Jupiter-Venus në një mënyrë të madhe dhe mund ta përdorni këtë shpërthim të magjisë kozmike për të tërhequr mundësi të reja karriere ose për të bërë përparim serioz drejt qëllimeve tuaja personale. Universi po ju shpejton drejt suksesit, ndaj hipni në bord dhe përfitoni nga energjia e bollshme e hënës së plotë.

Shenjat më pak të prekura nga Hëna e Plotë tek Shigjetari
Peshorja
Hëna e plotë e majit lind në sektorin tuaj të komunikimit, duke e bërë kohën e përsosur për t’u lidhur me njerëz që mund të veprojnë si mentorë ose thjesht t’ju japin një këndvështrim më të gjerë për diçka që keni menduar. Është gjithashtu një atmosferë e dobishme për t’u larguar përfundimisht nga njerëzit në jetën tuaj të përditshme të cilët mund të sillen negativë dhe pesimistë për aspiratat tuaja më të larta – sepse askush nuk ka nevojë për energji negative të panevojshme në jetën e tij. Pavarësisht, nuk ka gjasa që të përjetoni ndonjë riorganizim të madh ose tronditje të madhe nga kjo hënë, kështu që thjesht të mbani një mendje të hapur dhe të flisni të vërtetën tuaj do t’ju shërbejë mirë.

Afërdita romantike lidhet me Jupiterin në të njëjtën kohë me Hënën e Plotë, e cila sigurisht shënon një kohë të favorshme – veçanërisht për një shenjë të sunduar nga Venusi si ju. Por duke qenë se ky sesion do të aktivizojë shtëpinë tuaj të tetë të thellë dhe private, ju mund t’i ndjeni këto efekte më shumë nga brenda, kështu që do të jetë e dobishme të ktheni vëmendjen tuaj nga brenda dhe të dëgjoni me kujdes intuitën tuaj.

Bricjapi
Ndërsa sezoni i Hënës së Plotë është shpesh intensiv, hëna e madhe e majit mund të ketë efektin e kundërt këtë herë. Kjo ndodh sepse po arrin kulmin në shtëpinë tuaj të dymbëdhjetë, duke nxitur një periudhë introspeksioni personal dhe rritje shpirtërore.

Edhe pse energjia e Shigjetarit është e largët dhe e lumtur, mund të ndiheni më të gatshëm të kaloni pak më shumë kohë vetëm me mendimet tuaja gjatë kësaj hënë të plotë. Është një kohë e mirë për t’u përshtatur me çdo shkarkim shpirtëror ose hit intuitiv që mund të merrni.

Kjo hënë e plotë është e fuqishme, por në rastin tuaj do të ndihet pak më e qetë. Sidoqoftë, mund të zbuloni se një shpërthim frymëzimi do t’ju nxjerrë nga mjegulla juaj hënore, pasi një zbulim rreth një projekti pasioni ose një perspektivë e ëmbël romantike mund të shfaqet nga askund. Mbajeni zemrën të hapur dhe pushoni në mënyrë që të përfitoni nga mundësitë e veçanta që do t’ju vijnë.