Showbiz22 Prill 2024, 10:48

Përmend emra të rëndësishëm, kush e ka kërcënuar Alfred Cakon? (Video)

Shkruar nga Pamfleti

Përmend emra të rëndësishëm, kush e ka

I ftuar në PPP, Alfred Cako tregoi shumë prej sekreteve të Elitave Botërore, duke përmendur edhe emra të rëndësishëm në arenën ndërkombëtare. Po ku e gjen guximin Alfred Cako, a është kërcënuar ai ndonjëherë?

Anja: Cako, ke përmendur emra shumë të rëndësishëm, që ti thua se janë pjesë e elitës botërore. Nuk ke frikë? Ke marrë kërcënime?

Alfred Cako: Jo, nuk guxon njeri të më kërcënojë mua

Anja: Pse, ku e gjen garancinë?

Alfred Cako: Kemi edhe ne mbrojtjet tona

Anja: Do i tregosh?

Alfred Cako: Sapo i tregova.

Anja: ‘Qeleshet’ e Bardha të CIA-s?

Alfred Cako: Kemi dhe ne mbrojtjet tona. Të parin kemi Zotin, pastaj kemi mbrojtje të tjera. Ne jemi në rrugën e Zotit, këta janë kundër rrugës së Zotit. Në fund Zoti do fitojë

(min. 1:01:10)

alfred cako ppp anjeza husha kercenim