Shqiptarët vriten në Athinë, pushtetarët tanë “krihen” në Tiranë me mendjen te thasët me para

Shqiptarët vriten në Athinë, pushtetarët shqiptarë "krihet" në Tiranë me mendjen te thasët me para

Shqiptarët po vriten qyteteve të Greqisë në shenjë hakmarrje për terroristin e Bularatit, pushtetarët shqiptarë krihen në Tiranë, duke ndarë paratë e korrupsionit dhe pronat

Për vrasjen e një terroristi dhe ekstremisti grek, Greqia ishte gati të hapte luftë, ndërsa për vrasjen e katër shqiptarëve të pafajshëm brenda dy javëve, Shqipëria mjaftohet me një deklaratë qesharake.

Shqiptarët po vriten qyteteve të Greqisë në shenjë hakmarrje për terroristin e Bularatit, Kostandinos Kaçifas, ndërsa ministri i Jashtëm, Drimir Bushati, dhe pushtetarët shqiptarë krihen në Tiranë, duke ndarë paratë e korrupsionit dhe pronat.

Në vend që të mblidhet Këshilli i Sigurisë Kombëtare, të njoftohen vendet partnere dhe të merren masa të jashtëzakonshme për të ndaluar dhe për të ndëshkuar barbarinë greke mbi shqiptarët e pafajshëm, pushtetarët shqiptarë e kanë mendjen te vjedhja e radhës./PamfletiLoading...
Loading...
Loading...

ligji 35
WhatsApp Denonco tek Pamfleti