Si të bëhesh një “puthës” profesionist, ndiqni këto rregulla dhe do i ngelni në mendje!

Puthja një gjest shumë i komentuar dhe shumë i pëlqyer nga të gjithë njerëzit në mbarë botën, pasi me anë të saj shprehet ndjenja më e bukur në botë që është “Dashuria”. Puthja në anën tjetër ka edhe efekte ngacmuese, që do të thotë ajo ngacmon ose eksiton hormonet e çdo individi, si mashkull ashtu dhe femër duke rritur dëshirë për marrëdhënie. Prandaj gjithmonë kur puthini duhet të keni parasysh disa detaje shumë të rëndësishme.

Së pari, relaksohu!

Lëshoje trupin dhe merr frymë thellë nëse të duhet. Fillo ngadalë dhe filloje nga qetësimi i vetes.

Ruani ritmin

Mos ia merr atij frymën me gjuhën tuaj nëse ai dëshiron të puthë vetëm me buzë dhe gojë të mbyllur. Trego vëmendje në gjuhën e lëvizjeve trupore dhe se si ai e përdor gjuhën për t’u lidhur me të. Nëse dëshironi të ndryshoni ritmin, bëjeni këtë gradualisht.

Kontrolloni gjuhën

Zgjoni pasionin kur pasioni të kërkon. Lëvize gjuhën. Nëse nuk je e sigurt, shiko se çfarë bën ai me gjuhën.

Zbulo

Lejoji vetes pak mundësi. Mos u mbyll vetëm brenda gojës. Eksploro me kujdes fytyrën e tij. Tregohu i sjellshëm dhe jo agresiv. Bëj kujdes me gjestet e tij dhe shiko se çfarë e kënaq atë më tepër.

Kujdesu për buzët të bukura

Buzët e thara, të çara mund ta prishin kënaqësinë e një puthjeje të butë. Mundohu të mos përdorësh të përdorësh tualet ose make-up të rëndë. Sa më shumë natyralë.Loading...
Loading...
Loading...

ligji 35
WhatsApp Denonco tek Pamfleti