Sot vdiq edhe një minator/ Samir Mane krenohet në ekrane me pasurinë përrallore, pasuri e ngritur mbi jetë njerëzish

Ndërkohë që Samir Mane, para pak ditësh doli në media dhe fliste për pasurinë e tij përrallore, dhjetra minatorë kanë humbur jetën në minierat e tij.Kushtet mizerabël dhe mungesa e sigurisë ka bërë që dhjetra persona të humbin jetën në minierat e menaxhuara nga miliarderi Samir Mane.

Sot, një tjetër minator ka vdekur në Galerinë D në Bulqizë, minierë e cila administrohet nga Samir Mane.

Minierat, një burim që i siguron miliona euro në vit Samir Manes, po ngrihet mbi jetën e minatorëve që po vdesin nga kushtet e mjerueshme që ofron kjo punë.

Edhe pse janë disa viktima, policia i ka përcjellë si aksidente pune dhe asnjë hetim apo ndërshkim ligjor nuk është bërë deri më tani.

Megjithatë Samir Mane dhe minierat e tij duhet të marrin masa për të siguruar kushtet minimale të punës, në mënyrë që të shmangen aksidentet fatale.

Sot, Angjelosh Shahini, 52-vjeç humbi jeten si pasojë e shpërthimit të minave. Po nesër kush e ka rradhën?