Sport19 Qershor 2024, 16:16

Kroatët dhe shqiptarët ndezin stadiumin e Hamburgut (Foto)

Shkruar nga Pamfleti

Kroatët dhe shqiptarët ndezin stadiumin e Hamburgut (Foto)

Shqipëria udhëheq 1-0 ndaj Kroacisë, teksa në shkallët e stadiumit tifozët kanë dhënë spektakël. Miqësia mes kroatëve dhe shqiptarëve është parë dhe aty, ku të dyja tifozeritë kanë festuar së bashku. Ndërkohë vajzat kroate nuk kanë zhgënjyer sërish me sharmin e tyre.

Kroatët dhe shqiptarët ndezin stadiumin e Hamburgut (Foto)

Kroatët dhe shqiptarët ndezin stadiumin e Hamburgut (Foto)

Kroatët dhe shqiptarët ndezin stadiumin e Hamburgut (Foto)

Kroatët dhe shqiptarët ndezin stadiumin e Hamburgut (Foto)

Kroatët dhe shqiptarët ndezin stadiumin e Hamburgut (Foto)

Kroatët dhe shqiptarët ndezin stadiumin e Hamburgut (Foto)