“Amerikanët dhe shqiptarët po përgatisin aksion ushtarak për të futur nën kontroll veriun e Kosovës” - Aktualitet
Aktualitet 7 Prill 2018, 09:09

“Amerikanët dhe shqiptarët po përgatisin aksion ushtarak për të futur nën kontroll veriun e Kosovës”

Shkruar nga Pamfleti
“Amerikanët dhe shqiptarët po përgatisin aksion ushtarak

“Amerikanët dhe shqiptarët po përgatisin aksion ushtarak për të futur nën kontroll veriun e Kosovës”

Mediat serbe vazhdojnë të spekulojnë dhe të plasojnë plane e teori konspirative në lidhje me Kosovën. Artikulli i fundit, i publikuar nga një gazetë serbe, thotë se, “amerikanët, në bashkëpunim me ekstremistët shqiptarë janë duke përgatitur një aksion ushtarak në veri të Kosovës, përmes të cilit  planifikojnë ta vënë nën kontrollin këtë territor”.

Sipas këtij portali, “strategjia për ‘pushtimin e botës’, siç thonë burimet, është duke u hartuar në bazën e NATO-s në Bondsteel dhe sulmi është shtyrë vetëm për shkak se Uashingtoni nuk është ende i sigurt nëse presidenti Aleksandar Vuçiq dërgojë ushtrinë serbe në Kosovë!”

Aktualitet “Amerikanët dhe shqiptarët po përgatisin aksion ushtarak për të futur nën kontroll veriun e Kosovës”