bashkimi evropian

28 Janar 2019, 20:0220:02Aktualitet
Një tjetër minus për Britaninë pas daljes nga Bashkimi Evropian! - Bota
Bota 1 Prill 2018, 14:06

Një tjetër minus për Britaninë pas daljes nga Bashkimi Evropian!

Shkruar nga Pamfleti
Një tjetër minus për Britaninë pas daljes nga Bashkimi

Një tjetër minus për Britaninë pas daljes nga Bashkimi Evropian!

Pasojat e Brexit bien edhe mbi 300 mijë domaine .eu të cilat janë regjistruar në Mbretërinë e Bashkuar.

Në dokumentin e lëshuar nga Brukseli, lexohet qartësisht se kjo masë do të jetë aktive duke filluar nga 29 mars 2019 dhe nuk do të ketë mundësi apelimi.

Një vendim ky që ka vënë në krizë kompaninë që merret me menaxhimin e domeneve .eu e cila është akredituar zyrtarisht nga Komisioni Evropian që nga 2005 dhe derdh në arkat e komisionit miliona euro çdo vit, njofton PCWorld.

Një portal teknologjie, The Register, gjatë komentimit të këtij lajmi, kritikon këtë vendim të Komisionit Evropian, duke e konsideruar si një kundërvënie ndaj lirisë së internetit për tu rritur sa më shumë duke mos pasur limite.

Ky portal insiston edhe në faktin që, në të ardhmen, Londra do të ketë mundësi të futet edhe në negociata me Brukselin në lidhje me këtë çështje

Bota Një tjetër minus për Britaninë pas daljes nga Bashkimi Evropian!