Edi Rama zhduk kontratat e 41 koncesioneve nga 3 ministri, ia ka dhënë Endri Fugës “për ruajtje private” - Anti-Mafia
Anti-Mafia 6 Gusht 2018, 18:15

Edi Rama zhduk kontratat e 41 koncesioneve nga 3 ministri, ia ka dhënë Endri Fugës “për ruajtje private”

Shkruar nga Pamfleti
Edi Rama zhduk kontratat e 41 koncesioneve nga 3 ministri, ia ka dhënë

Edi Rama zhduk kontratat e 41 koncesioneve nga 3 ministri, ia ka dhënë Endri Fugës “për ruajtje private”

 Rama-Berisha, në mbrojtje të koncesioneve të pista të Samir Manes, Klodian Allajbeut, Vilma Nushit, Ilir Beqajt, Gaz Demit e Vangjush Dakos, kanë “thelën-30%” në to

Edi Rama zhduk kontratat e 41 koncesioneve nga 3 ministri, ia ka dhënë Endri Fugës “për ruajtje private”

Këto ditë “pushimesh”, Edi Rama po bënë 3 veprime, tipike si të sundimtarëve “pushtet-qelbur” në ikje, të cilët nxitojnë të mbushin sa të mundin “valixhet” dhe të prishin e pastrojnë provat e krimeve.

Në këtë operacion “pastrimi” të zullumeve, bënë pjesë edhe një skandal i kryer 1 javë më parë prej Edi Ramës, nxjerr “kofidencialisht” prej 3 ministrave Ahmetaj, Gjiknuri e Manastirliu, sipas të cilëve, Edi Rama i ka urdhëruar, të heqin nga arkivat e ministrive, dosjet e kontratave të 42 koncesioneve që kanë dhuruar Berisha e Rama në vitet 2005-2018, duke ia dhënë në ruajtje “private” Endri Fugës dhe bëhet fjalë për këto koncesione me krim të rëndë ekonomik-financiar, vlera të cilëve kalon 2 miliardë euro të ekonomisë kombëatre, që po bëhen pasuri për Manes, Klodian Allajbeut, Vilma Nushit, Ilir Beqajt, Gaz Demit e Vangjush Dakos, biznese këto, ku Rama-Berisha, kanë “thelën-30%”

Ja 41 kontratat e zhdukura nga arkivat e ministrive, që mbahen privatisht nga Endri Fuga

 

Anti-Mafia Edi Rama zhduk kontratat e 41 koncesioneve nga 3 ministri ia ka dhënë Endri Fugës “për ruajtje private”