Të punojmë pak dhe të fitojmë shumë, këto janë qytetet që e bëjnë të mundur këtë gjë

Të pumojmë dhe të fitojmë shumë, këto janë qytetet që e bëjnë të mundur këtë gjë

Nga studimi i bërë ekspertët kanë kuptuar se Evropa është i pati për vendet më të mira ku njerëzimund të fitojnë më shumë dhe të punojnë më pak, ku të gjitha vendet në top 10 janë qytete të Evropës.

Në anën tjetër, qytetet aziatike e ofrojnë kombinimin më të keq të punës dhe jetës personale. Kjo është lista e plotë me top 10 qytetet ku banorët kanë paga të larta dhe pak orë pune:

1: Luksemburgu

2: Munihu

3: Parisi

4: Helsinki

5: Lioni

6: Kopenhaga

7: Roma

8: Dublini

9: Oslo

10: Londra

Kjo është lista e plotë me 10 qytetet më të këqija për ata që duan pagë të larta dhe pak orë pune:

1: Jakarta

2: Bankoku

3: Bogota

4: Meksiko City

5: Nairobi

6: Shangai

7: Stambolli

8: Mumbai

9: Santiago de Kili

10: Bejingu.

 

usa
Loading...
Loading...


ligji 35 ligji 35
WhatsApp Denonco tek Pamfleti