Vendimet e disiplinës, masakrohet derbi i kryeqytetit

Disiplina ka dalë me vendimet e fundit. Interes të madh kishin dënimet e derbit dhe disiplina nuk ka “zhgënjyer”. 

“FK “Partizani”, për sjellje të gabuar të tifozëve, hedhje të sendeve në fushën e lojës dhe përdorimin e mjeteve pirro-teknike,në bazë të Nenit 65/3/a dhe 66/1 të KDS, dënohet me 1 (një) ndeshje pa spektatorë në stadiumin përkatës dhe gjobë në masën 200.000 (dyqind mijë) lek.

“KF “Tirana”, për sjellje të gabuar të tifozëve, duke dëmtuar ambientet sportive të stadiumit “Selman Stërmasi”, në bazë të Nenit 66/2 të KDS, dënohet me gjobë në masën 100.000 (njëqindmijë) lek”.

usa
Loading...
Loading...


ligji 35 ligji 35

more recommended stories

WhatsApp Denonco tek Pamfleti