Video/ Befasohet doganieri gjerman kur i hap çantën shqiptarit, ajo çfarë gjetën brenda la pa fjalë gjithë stafin

Video/ Befasohet doganieri gjerman kur i hap çantën shqiptarit, ajo çfarë gjetën brenda la pa fjalë gjithë stafin

Kujdes kontrolli është një emision mjaft i njohur në Gjermani dhe këtë herë stafi i emisionit ka qenë prezent gjatë kontrollit të një autobusi që vinte nga Maqedonia.

Ajo që atyre u intereson më shumë është fakti që mjaft produkte vijnë kontrabandë, si cigaret për shembull.

Por në rastin e këtij autobusi nuk rezultoi kështu. Më tej ata i kanë kontrolluar bagazhin një shqiptari dhe janë befasuar nga ajo që kanë gjetur, saqë befasinë e tyre e shprehin dhe në emision.

Shqiptari e kishte mbushur bagazhin plot me artikuj shtëpiake dhe më shumë e kishte mbushur me ajvar.

usa
Loading...
Loading...


ligji 35 ligji 35
WhatsApp Denonco tek Pamfleti