Video/ Gjente gjithmonë shenja në makinë, vendos kameran dhe zbulon se kjo grua…!

Video/ Gjente gjithmonë shenja në makinë, vendos kameran dhe zbulon se kjo grua...!

Jane Flanagan, një 53 vjeçare që punon në administratë u denoncua dhe u detyrua të paguante një gjobë prej 1250 dollarësh për “vesin” e saj.

Dhe vesi i saj nuk kushton pak pasi netëve ndërsa shkonte nga zyra për në shtëpi, hakmerrej me makinat e parkuara duke i gërrvishtur me çelës.

Një natë pronari i makinës së dëmtuar Evan Hansimikali, regjistroi të gjithë skenën dhe ia dorëzoi policisë, e cila menjëherë mori masat e nevojshme.

Gruaja u mundua të justifikonte gjestin e saj, pasi mendonte se makina nuk duhej të parkohej aty sepse hapesira përpara portës duhet te jetë gjithmonë e lirë.

Nga mënyra e kryerjes së gjestit, shumë banorë të zonës, filluan të mendojnë se ky mund të mos jetë i vetmi akt vandalist i gruas, por do ketë dhe raste të tjera të padenoncuara./PamfletiMAGAZINE

Loading...

Loading...
WhatsApp Denonco tek Pamfleti