Bota22 Tetor 2018, 14:08

5,000 emigrantë po tentojnë të hyjnë nga Meksika drejt kufirit amerikan

Shkruar nga Pamfleti
5,000 emigrantë po tentojnë të hyjnë nga Meksika drejt

5,000 emigrantë po tentojnë të hyjnë nga Meksika drejt kufirit amerikan

Mijëra emigrantë po tentojnë të hyjnë në Meksikë dhe shpresojnë të udhëtojnë drejt Shteteve të Bashkuara.

Agjencia e lajmeve AP ka njoftuar se janë aktualisht rreth 5,000 emigrantë nga Amerika Qendrore që po iu afrohen kufijve të SHBA-së dhe Meksikës.

Bëhet e ditur se aktualisht ka rreth 5,000 emigrantë nga Amerika Qendrore që po iu afrohen kufijve të SHBA-së dhe Meksikës.

Agjencia e lajmeve AP ka raportuar se numri i emigrantëve në kufi është rritur gjatë natës dhe se ata aktualisht po shkojnë drejt qytetit të Tapakulës, Meksikë, në një kolonë rreth 1.5 kilometra të gjatë.

Bota emigrantë Meksike SHBA