Akuzat ndaj presidentit Duka, FSHF-ja deklaratë për mediat: Kërcënim i hapur për njerëzit e sportit, faktet t’i çojnë në prokurori

Bashkia e Tiranës, në cilësinë e aksionerit të Klubit të Futbollit, do të kërkojë të hënën një hetim kombëtar dhe ndërkombëtar për shkeljet dhe korrupsionin 20 vjeçar të Armand Dukës në Federatën Shqiptare të Futbollit. I menjëhershëm ka qenë reagimi i FSHF-së, lidhur me këtë çështje. -Lexo edhe: “Oran 2022”/ Një çeçen i siguron medaljen … Continue reading Akuzat ndaj presidentit Duka, FSHF-ja deklaratë për mediat: Kërcënim i hapur për njerëzit e sportit, faktet t’i çojnë në prokurori