Showbiz 3 Janar 2023, 19:14

Amos shpreh pëlqimin e tij për Dea Mishel

Shkruar nga Pamfleti
Amos shpreh pëlqimin e tij për Dea Mishel

Amos i ka treguar Oltës për pëlqimin e tij ndaj Dea Mishel, teksa i ka shtuar që ia shprehur asaj. Gjithçka ia ka lënë kohës, nëse mund të ketë përputhje mes tyre me kalimin e kohës.

Olta: “Në momentin që ti i ke shprehur pëlqimin, është afruar më shumë apo sprapsur”.

Amos: “Unë e ndjej te shikimi sikur ka diçka. Ma kanë vënë në dukje dhe të tjerë. Nuk e kam me ngut dhe nuk do i bëj të ndodhin me ngut”.

Olta: “Patjetër je çun i mençur, nuk ke pse nxitohesh”

Showbiz amos Dea Mishel