Aktualitet28 Maj 2018, 20:33

Artan Hoxha: Vendimi i sotëm për Tahirin nuk ka rëndësi. Deklarata e Lu? Çështja është kush bën presion

Shkruar nga Pamfleti
Artan Hoxha: Vendimi i sotëm për Tahirin nuk ka rëndësi.

Artan Hoxha: Vendimi i sotëm për Tahirin nuk ka rëndësi. Deklarata e Lu? Çështja është kush bën presion

Artan Hoxha ka komentuar vendimin për lirimin e Saimir Tahirit, nga “arresti shtëpiak”.

“Kjo masë sigurie nuk do të thotë asgjë për vendimin përfundimtar nëse Tahiri është i fajshëm apo i pafajshëm.

Kjo masë nuk vlen, në momentin që atij iu kthyen pasaporta dhe tregoi që nuk u largua.

Për një muaj e gjysëm çështja dërgohet në gjykatë.

Është fakt që ambasadori një ditë para, ka dhënë opinionin e tij për çështjen, por edhe për çështje të tjera të rëndësishme.

Ambasadori i kërkon gjykatës të vendosë në bazë të provave dhe t’i shmanget presionit.

Çështja është kush bën presion.

Vendimi nuk do të thotë asgjë.

Tahiri është i pafajshëm, por i pandehur”, tha gazetari.

Aktualitet Artan Hoxha Deklarata Donald Lu Tahiri Vendi