Kronike25 Shkurt 2019, 12:10

Atentati në Korçë/ Dëshmon në polici Aliko: Të zbardhet ngjarjen, ndihem i kërcënuar

Shkruar nga Pamfleti
Atentati në Korçë/ Dëshmon në polici Aliko: Të

Atentati në Korçë/ Dëshmon në polici Aliko: Të zbardhet ngjarjen, ndihem i kërcënuar

“Kërkoj të zbardhen emrat e personave që kanë qëlluar drejt makinës së babait. Ndihem i kërcënuar për jetën time dhe familjen time. “

Kronike Atentati në Korçë/ Dëshmon në polici Aliko: Të zbardhet ngjarjen ndihem i kërcënuar