Kulture11 Maj 2022, 23:08

Auron Tare tregon skandalin me Butrintin: Konsultimet janë bërë me pastruesen dhe një pensionist që mbjell qepë

Shkruar nga Pamfleti
Auron Tare tregon skandalin me Butrintin: Konsultimet janë bërë

Studiuesi Aurton Tare vijon të nxjerrë të palarat e Ministrisë së Kulturës me çështjen e Butrintit. I ftuar në emisionin “Opinion”, Auron Tare tha se si ekspertë konsultimi janë marrë dy persona, një prej tyre është pastruesja e parkut dhe një pensionist që nuk ka asnjë lidhje me fushën.

“E kë kanë konsultuar për Butrintin? Është zonja Liri Shametaj, e njohim, është pastruese e Butrintit. Kam punuar me të, më bënte kafen, por është pastruese. Është Hasim Cana, është një pensionist që mbjell qepë dhe patate dhe është konsulent në planin e menaxhimit. Këta njerëz janë tallur me të gjithë ne që kemi dhënë kontributin tonë në Butrint”, u shpreh ai.

Kulture Butrinti pastruese Tare