Kosova 8 Shtator 2022, 16:08

· Prishtine

Shkruar nga Pamfleti
· Prishtine

Avokat i ish-kryeparlamnetarit Kadri Veseli, Ben Emmerson ndërsa ka folur për kohën që prokuroria po e kërkon për gjykim ndaj ish-krerëve të UÇK-së, ka thënë se ky proces nuk duhet të zgjasë më shumë se dy vjet.

Emmerson ka shtuar më tej se nëse do të veprohet ndryshe atëherë gjykimi do të marrë shumë kohë.

“Ne mbesin prapa asaj që prokurorisë duhet dhënë një vit kohë, dhe një vit edhe ne, sepse kjo është mënyra e vetme e menaxhueshme, sepse në të kundërtën do të merrte shumë kohë për gjykim kjo çështje”, është shprehur ai.

 

Prishtine #avokati i Dhurata Saliajt avokati Gjykata Speciale Haga Holanda Prishtyine

Kosova