Kronike28 Janar 2023, 10:24

Banda e drogës Itali-Shqipëri, Gjykata e Posaçme jep sot masat për 15 të arrestuarit

Shkruar nga Pamfleti
Banda e drogës Itali-Shqipëri, Gjykata e Posaçme jep sot masat

Ditën e sotme do të dalin para gjykatës anëtarët e bandës së trafikut të drogës Itali-Shqipëri, të cilët u arrestuan në kuadër të një megaoperacioni i shtrirë në dyja shtetet.

Kjo bandë sipas hetimeve drejtohej  nga tre shqiptarë, më konkretisht nga Braniol Liço alias Branjol Liço alias Braniol Aga, Gernard Beu alias Gernard Liço alias Gernard Ago dhe Emirjan Beu. Kujtojmë se nga 43 urdhër arreste të lëshuara nga të dyja shtetet, 21 prej tyre janë në Shqipëri, ndërkohë deri tani 15 janë arrestuar.

Urdhër-arrestet në Shqipëri:

Kronike #Banda e drogës Itali-Shqipëri 15 të arrestuarit