Bota28 Dhjetor 2022, 11:11

Bombardimet ruse, civilët ikin nga Khersoni

Shkruar nga Pamfleti
Bombardimet ruse, civilët ikin nga Khersoni

Bombardimet ruse në Kherson nuk kanë të ndalur dhe qëllimin e tyre real, po e arrijnë ditë pas dite. Banorët e rajonit të Khersonit, po largohen në mënyrë të shpejtë.

Stacioni i trenit aty është thuajse gjithmonë i mbushur me njerëz, me prindër me në duar fëmijët e tyre, për të ikur nga një jetesë e ashpër në rajonin jugor të Ukrainës, i cili fiktivisht është aneksuar nga Rusia përmes referendumeve të pretenduara.

Bombardimet ruse në Kherson nuk kanë të ndalur dhe qëllimin e tyre real, po e arrijnë ditë pas dite.Banorët e rajonit të Khersonit, po largohen në mënyrë të shpejtë.

Stacioni i trenit aty është thuajse gjithmonë i mbushur me njerëz, me prindër me në duar fëmijët e tyre, për të ikur nga një jetesë e ashpër në rajonin jugor të Ukrainës, i cili fiktivisht është aneksuar nga Rusia përmes referendumeve të pretenduara.

Bota #Kherson bombardime Lufte