Politike24 Nëntor 2022, 11:19

Debatet në Kuvend, mazhoranca tërhiqet nga kufizimi i kohës së diskutimeve për Portin e Durrësit

Shkruar nga Pamfleti
Debatet në Kuvend, mazhoranca tërhiqet nga kufizimi i kohës

Maxhoranca është tërhequr për të rishikuar kohën për deputetët e opozitës. Pas debatit të fortë, ku deputetët e opozitës kërkuan të drejtën për të folur gjatë seancës për çdo pikë të rendit të ditës, kreu i grupit parlamentar të PS-së Taulant Balla kërkoi 5 minuta pushim për të marrë një vendim.

“Meqenëse kemi dëshirën të kemi më shumë kohë. ndërpriteni seancën, 5 minuta pushim të marrim një vendim”, tha Balla.

Përplasja nisi kur Berisha kërkoi fjalën për replikë ndaj deputetit Taulant Balla, ndërkohë që Nikolla nuk e lejoi që të fliste.

Më pas Berisha bllokoi foltoren e Kuvendit dhe u lidh live përmes Facebook-ut të tij.

Politike Kuvend porti i Durresit