Showbiz 3 Maj 2022, 17:08

Dhunoi të dashurën dhe e nxori nga shtëpia vetëm me rrobat e trupit, Gjykata merr vendimin ndaj futbollistit shqiptar

Shkruar nga Pamfleti
Dhunoi të dashurën dhe e nxori nga shtëpia vetëm me rrobat e

Dhunoi të dashurën dhe e nxori nga shtëpia vetëm me rrobat e trupit, Gjykata merr vendimin ndaj futbollistit shqiptar

Sulmuesi i Fenerbahçes, Mërgim Berisha dyshohet se ka rrahur të dashurën e tij, Vesa Vllasaliu dhe i ka konfiskuar gjërat personale në rezidencën ku jetonin së bashku në Ümraniye, sipas Cnn turk . 

Gjykata ka marrë vendim që futbollisti të qendrojë larg ish-partneres së tij, gjithashtu në vendimin e saj theksoi se nëse Berisha nuk zbaton vendimin, ai do të dënohet me burgim të detyrueshëm deri në 30 ditë. 

Vesa Vllasaliu përmes avokatit të saj ka aplikuar në Kryeprokurorin Publik të Anadollit dhe ka bërë kallëzim kundër sulmuesit shqiptar. 

Në ankesën drejtuar gjykatës thuhej se Vllasaliu dhe Berisha jetojnë së bashku që nga shtatori i vitit 2021 dhe planifikonin të martoheshin muajin e ardhshëm në kushte normale. 

Në peticionin për denoncimin pretendohej se Berisha ka ushtruar dhunë ndaj Vllasaliut dhe e ka dëbuar nga banesa ku jetonin së bashku. 

Gjithashtu thuhet se Berisha nuk e ka lejuar as të marrë gjërat personale. Në peticionin për rojet e sigurisë së rezidencës së Berishës, po ashtu u aludua se ai ka dhënë udhëzime si “Mos e çoni Vllasaliun në vend”. 

“Qëllimi i vetëm i klientit është të marrë sendet e tij private, madje edhe faturat, dhe të ndërpresë të gjitha marrëdhëniet me palën tjetër. 

Megjithatë, ka shumë të ngjarë që klienti të ekspozohet sërish ndaj dhunës fizike nga ankuesi. Përveç kësaj, ai përdor lloje të ndryshme të sharjeve dhe fjalimeve fyese ndaj avokatit”, thuhej në peticion, duke theksuar se Berisha e kërcënoi Vllasaliun. 

Theksohej se Vllasaliu kishte bërë kallëzim ndaj Berishës dhe u kërkua që ndaj tij të niste një hetim dhe të jepej një urdhër ndalimi. 

Gjykata e Parë Familjare e Anadollit, nga ana tjetër, vendosi që Berisha të mos bëjë fjalë apo sjellje që përfshijnë dhunë, kërcënime, fyerje dhe poshtërime për 2 muaj, në përputhje me Ligjin për Mbrojtjen e Familjes dhe Parandalimin e Dhunës Kundër Grave’. 

Nga gjykata u vendos gjithashtu që Berisha të mos afrohej për 2 muaj në banesën dhe vendin e punës së Vllasaliut, dhe vendosi se nëse konstatohet që Berisha nuk respekton kërkesat e vendimeve të sipërpërmendura, do të dënohet me burgim prej 3 ditësh deri në 30 ditë. /Telegrafi 

Showbiz Mërgim Berisha sulmuesi i Fenerbahçes Vesa Vllasaliu