Showbiz 4 Tetor 2018, 20:45

Do t’ju befasojë shifra e meshkujve që shikojnë filma pornografikë me homoseksualë, ja pse

Shkruar nga Pamfleti
Do t’ju befasojë shifra e meshkujve që shikojnë filma

Do t’ju befasojë shifra e meshkujve që shikojnë filma pornografikë me homoseksualë, ja pse

Sa i përket gjinisë dhe filmave pornografikë, shumica mendojnë se gratë e të gjitha identiteteve seksuale mund të eksitohen nga njerëzit e gjinive të ndryshme, ndërsa meshkujt ‘duhet’ të shikojnë vetëm filma pornografikë që i përshtaten me orientimin. Meshkujt homoseksualë shikojnë filma pornografikë ku bëjnë seks meshkujt dhe meshkujt heteroseksualë preferojnë të shohin femra lakuriq, apo jo?

Sidoqoftë, një studim i publikuar në Archives of Sexual Behavior është duke e sfiduar këtë nocion.

Kur hulumtuesit e udhëhequr nga Martin J. Drowning kishin anketuar 821 meshkuj rreth shprehive të tyre për filma pornografikë, ata kishin zbuluar se 55 për qind e meshkujve homoseksualë kishin raportuar se kanë shikuar edhe lloje tjera të filmave pornografikë në gjashtë muajt e fundit, përderisa 21 për qind e meshkujve heteroseksualë kishin raportuar se kanë shikuar filma të të njëjtit orientim seksual në po atë periudhë.

Meshkujt biseksual kishin raportuar se 96 për qind të kohës shikojnë filma pornografikë të meshkujve homoseksualë.

Kuriozitete