Dosja / Shkëlqim Kupa, Sadri Abazi dhe Xhelal Mziu vodhën 800 milionë lekë të rrugës ‘Demokracia’ Paskuqan-Institut, pas 3 vitesh rruga e shkatërruar, mashtrim me punimet në bashkëpunim

Rruga “Demokracia” e ndërtuar në fund të vitit 2017 nga hajdutët Shkëlqim Kupa dhe Sadri Abazi sot është në gjendje katastrofale dhe duhet ndërtuar edhe një herë nga e para. Punimet pa cilësi për të vjedhur fondin. Dokumente dhe foto që sfidojnë SPAK për të vepruar Të majtë, të djathtë, klientë, shoferë, daullexhinjë, deputetë dhe … Continue reading Dosja / Shkëlqim Kupa, Sadri Abazi dhe Xhelal Mziu vodhën 800 milionë lekë të rrugës ‘Demokracia’ Paskuqan-Institut, pas 3 vitesh rruga e shkatërruar, mashtrim me punimet në bashkëpunim