Bota12 Mars 2019, 13:03

Dy minuta vonesë i shpëtojnë jetën pasagjerit grek

Shkruar nga Pamfleti
Dy minuta vonesë i shpëtojnë jetën pasagjerit grek

Dy minuta vonesë i shpëtojnë jetën pasagjerit grek

Një shtetas grek është i vetmi pasagjer i fluturimit të Boeing 737 në Etiopi që i ka shpëtuar tragjedisë. Ai nuk arriti të hipte në bord pasi ishte vonuar dy minuta për shkak të një problem me valixhen e tij.

Dy minuta vonesë i shpëtuan jetën. Antonis Mavropoulos, shtetas grek, dhe president i një organizate jo fitimprurëse, duhej të kishte qenë në bordin e Boeing 737 të Ethiopian Airlines, të drejtuar në Nairobi, i cili u përplas gjashtë minuta pasi u ngrit nga pista.

Për shkak të një problemi me valixhen, Antonis mbërri kur hyrja në avion ishte mbyllur dhe kështu nuk  mund të  kapte avionin. Pas një debati të fortë me personelin në tokë, ai u shoqërua në një sallë tjetër për të pritur fluturimin e radhës.

Antonis ishte shumë i zemëruar, por pak minuta më vonë personeli i aeroportit i shpjegoi se ai ishte i vetmi pasagjer i atij fluturimi që i kishte shpëtuar tragjedisë. Pas kësaj, ai postoi një dedikim të gjatë në profilin e tij në Facebook për të treguar rreth historisë së tij të fatit.

Menjëherë pasi ishte informuar në internet për atë që kishte ndodhur, Antonis i ka telefonuar familjarëve për t’i qetësuar.

Bota Dy minuta vonesë i shpëtojnë jetën pasagjerit grek