Showbiz 7 Nëntor 2018, 16:15

Ekpserti ngre alarmin që po “ngre” gjithë burrat në këmbë: Nuk po i kënaqni dot femrat për shkak të pornove

Shkruar nga Pamfleti
Ekpserti ngre alarmin që po “ngre” gjithë burrat në

Nëse rregullisht masturboni duke shikuar filma pornografikë, do të mund të keni probleme me potencën herën tjetër kur vërtet të keni rastin të bëni seks. Shikimi i filmave pornografikë mund të ndikojë keq në potencën tuaj kur të keni marrëdhënie seksuale, është konstatuar në një studim.

Në të vërtetë, me rastin e masturbimit, derisa jeni duke shikuar filma pornografikë, mendja juaj orientohet mu në aktin seksual, me ç’rast ndodh tajitja e dopaminës.

Çështja është se ju është e mundshme që të ndërroni skenën apo filmin çdoherë kur eksitimi bie. Kështu arrihet ngopja me dopaminë, gjë që në kushtet e marrëdhënies normale seksuale nuk ndodh.

Prekja, aroma dhe lidhja emocionale janë krejtësisht të pamundshme, andaj mund të hutojnë dukshëm mashkullin kur të gjendet në situatë reale, po qe se do të ketë kontakt dashurie reale për herë të parë.

Studiuesit thonë që çështja nuk është se duhet të mos masturbohet dhe të mos shikohen filma të tillë, por vënë në pah që nëse teprohet me këto gjëra mund të krijohen pasoja në jetën seksuale. 

Lifestyle