Showbiz 7 Nëntor 2018, 15:56

Është 100 % e vërtetuar! Nëse vzahdoni ta bëni këtë veprim para se të flini do plakeni dyfish më shpejt

Shkruar nga Pamfleti
Është 100 % e vërtetuar! Nëse vzahdoni ta bëni

Femra, vemendje: Nëse veproni kështu para se të flini, do të plakeni dyfish më shpejt!

Shumë dama pas ditës së lodhshme mezi presin që të shkojnë në krevat për të fjetur dhe harrojnë kurën e obligueshme para gjumit. Nuk duhet harruar që kemi vetëm një fytyrë, e cila, nëse rrudhet, kthim prapa nuk ka.

Prandaj është me rëndësi t’u përmbaheni këtyre ritualeve para se të shkoni në gjumë:

Ngadalësoni plakjen e lëkurës. Çdo natë lëkura rigjenerohet, ndërkaq ju jini ajo që i ndihmoni të rigjenerohet. Nëse nuk është e pastër, rigjenerohet më ngadalë, ndërkaq kjo do të rezultojë me shfaqjen e shpejtë të rrudhave.

Ushqejeni fytyrën tuaj. Para se të shkoni të flini gjumë, patjetër qitni në fytyrë kremin hidratues, ushqyes, i cili, sipas mundësive, përmban në vete antioksidante.

Lifestyle