Kulture 2 Shkurt 2023, 12:19

Evi Reçi mund të jetë prezantuesja e radhës në Sanremo

Shkruar nga Pamfleti
Evi Reçi mund të jetë prezantuesja e radhës në

Evi Reçi mund të jetë prezantuesja e radhës në Sanremo

Amadeus, prezantuesi njohur Italian i cili do të prezantojë për herë të katërt Festivalin e Sanremos, ishte i ftuar tek emisioni i mëngjesit në CLUB FM, ku u intervistua nga Evi Reci me anë të telefonit.

Ai foli për provat e festivalit dhe premtoi një super show me shumë muzikë dhe të ftuar specialë. Gjithashtu qëndroi tek fakti që ka qenë para 50 vitesh në Shqipëri kur ka qenë shumë i vogël, me babain e tij dhe mezi pret ta vizitojë Shqipërinë e sotme. Gjatë intervistës, u pyet nga Evi edhe për elementin shqiptar që skena e Sanremos ka mirëpritur disa herë dhe ai tha që edhe në të ardhmen, ky element shqiptar do të rikthehet.

E nga fundi i intervistës, Evi duke qeshur e pyeti ‘kur do na ftosh dhe ne? Zgjidh si këngëtare, si prezantuese apo si gazetare në juri..

Amadeus u shpresh “Me shumë kënaqësi! Jo me kot thash që ky element shqiptar në të ardhmen do të vijë përsëri”. Mbase Amadeus ka hedhur një ‘grep’. Mbetet të shihet!

Kulture evi reçi Sanremo