Politike16 Maj 2022, 13:33

Farsa me zgjedhjet në PD/ Hidhet shorti, si do të renditen kandidatët në fletën e votimit

Shkruar nga Pamfleti
Farsa me zgjedhjet në PD/ Hidhet shorti, si do të renditen

Farsa me zgjedhjet në PD/ Hidhet shorti, si do të renditen kandidatët në fletën e votimit

Miratohet fleta e votimit për zgjedhjet fars për kryetar në Partinë Demokratike.

Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale në Partinë Demokratike ka zbardhur përmbajtjen e fletës së votimit.

Sipas njoftimit të Komisionit të Rithemelimit, i parë në fletën e votimit është vendosur Sali Berisha kurse në vend të dytë rivali i tij kukull, Ibsen Elezi.

“Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale, njofton se në mbledhjen e datës 16.05.2022, ora 11.30, u hodh shorti për renditjen e kandidatëve në fletën e votimit, në prezencë të përfaqësuesve të tyre.

Pas hedhjes së shortit, renditja e emrave në fletën e votimit është:

Komisioni do njoftojë në vijim kalendarin e takimeve të dy kandidatëve për ditën e martë dt 17 maj 2022″– thuhet në njoftim.

Politike zgjedhjet në PD