Anti-Mafia 2 Dhjetor 2018, 13:21

Fatmira bllokon dosjen “Hajdari”, sepse drejtësinë e ka konvertuar me pasurinë që po shijon

Shkruar nga Pamfleti

Fatmira bllokon dosjen “Hajdari”, sepse drejtësinë e ka konvertuar me pasurinë që po shijon

A do t’i verifikojë trupa e “Veting”-ut, 220 milionë lekë, që Bashkia e Tiranës, i ka dhuruar familjes në vitin 2000 gjoja për strehim, kur ajo kishte banesë të përfituar nga Enti i Banesave në vitin 1995 me sipërfaqe 433 m2 tek ish-bloku i vilave Gjermane dhe, a do t’i vetë-deklarojë 2.2 milionë USD, që u mblodhën e iu dhuruan si “ndihmë”, me lobimin e Sali Berishës, pas vrasjes së Azem Hajdarit?

  Pasuria “misterioze” e Fatmira Hajdarit, vënë menjëherë pas vrasjes së Azemit dhe fakti, që kjo bashkëshorte heshti e nuk kërkoi kurrë drejtësi për burrin, paçka se mediat dhe dëshmitarët, deklaruan e provuan, se porositësi, financuesi dhe nxjerrësi “në shteg”, është Sali Berisha.

Pavarësisht se me 8 klasë shkollë faktike, por tani, që nga shitëse e këpucare, është bërë gjyqtare “VIP”, besojmë se e kupton  se çfarë “sikleti” përbëjnë për dikë në një skenë krimi, veprimet ugjente që bëri Sali Berisha, 5 minuta pas vrasjes së Azemit.

Nëse Fatmirës nuk i kujtohen, ngaqë kanë kaluar 20 vite, qysh prej marrëveshjes me Berishën  për mos dorëzimin e provave para drejtësisë së Fatos Nanos, po ia rifreskojmë kujtesën, duke i thënë, se Sali Berisha i zhytur në stres e panik pas vrajes, ka bërë këto 5 veprime,

Prej 20 vitesh, Fatmira Hajdari po hesht dhe së bashku me Sali Berishën e Genc Pollon, shkon me minifund, makiazh e dekolte “PUB”-esh, vendos lule plastike e bën sikur derdh lotë tek mermeri Azemit.

Ndërkohë, çudia qëndron në faktin, se po pengon rihapjen e dosjes, mbasi siç thuhet nga brenda gjykatave dhe famijes e fisit të Azem Hajdarit, Fatmira e ka konvertuar drejtësinë, me pasurinë që po shijon.

Ja pasuria e shitëse-këpucares Fatmira Hajdarit

Nga batanije ushtrie mbi krevat, me 10 kate pallet, dyqane, troje, vilë e makinë luksi

 • Pronare me 100%, nga 25% deklaruesja dhe 3 fëmijët e një trualli me sip. 454 m2 në Tiranë, mbi të cilin është ndërtuar një ndërtesë 95.3 m2
 • Truall me sipërfaqe 150 m2, i përfituar me legalizim në bazë të ‘Kontratës për kalim pronësie të disa parcelave ndërtimore, datë 12.2005
 • Pronare në masën 3/6 të një trualli me sipërfaqe 433.3 m2 në Tiranë, mbi të cilin është ndërtuar objekt 10 kate, me investim familjar 207 mijë e 400 euro.
 • Pronare e 3 njësive tregtare dhe 12 apartamente.
 • Pronare me fëmijët, nga 25% secili, i një njësie tregtare me sipërfaqe 94 m2.
 • Pronare me fëmijët, nga 25% secili, i një njësie tregtare me sipërfaqe 158.98 m2.
 • Pronare me fëmijët, nga 25% secili, i një njësie tregtare me sipërfsqe 158.91 m2.
 • Pronare me fëmijët, nga 25% secili, i një apartamenti, me sipërfaqe 103 m2.
 • Pronare me fëmijët, nga 25% secili, i një apartamenti me sipipërfaqe 32.85 m2.
 1. Pronare me fëmijët, nga 25% secili, i një apartamenti me sipërfaqe 98.75 m2.
 2. Pronare me fëmijët, nga 25% secili, i një apartamenti me sipërfaqe 103.13 m2.
 3. Pronare me fëmijët, nga 25% secili, i një apartamenti sipërfaqe 103.13 m2.
 4. Pronare me fëmijët, nga 25% secili, i një apartamenti me sipërfaqe 103.13 m2.
 5. Pronare me fëmijët, nga 25% secili, i një apartamenti sipërfaqe 98.75 m2
 6. Pronare me fëmijët, nga 25 % secili, i një apartamenti sip 160.82 m2.
 7. Pronare me fëmijët, nga 25% secili, i një apartamenti me sipërfaqe 204.68 m2,
 8. Kredi bankare në “Alpha Bank” në shumën 18 830 000 lekë, për 15 vjet.
 9. Hua, marrë nga motra, vlera 10 000 euro.
 10. Blerje e autoveturës tip “Mercedes Benz-S 350”, me vlerë 23 000 euro..
 11. Djali, Kirjald Hajdari, hua 10 milionë lekë, blerje materiale për pallatin 10-kate.
 12. Të ardhura 50 mijë e 500 euro, shitja e apartamentit me sipërfaqe 87.1 m2.
 13. Të ardhura 68 mijë e 453 euro, shitja e apartamentit me sipërfaqe 62.23 m2
 14. Të ardhura 50 000 euro, nga kontrata e porosi-blerjes, apartamenti me sipërfaqe 62.23 m2
 15. Djali, Kirjald Hajdari, autoveturë tip ‘B.M.Ë’, trashëgim nga babai.
 16. Shtëpi banimi me oborr, blerë me kredi kursime familjare, vlera 2 700 000 lekë.
 17. Dyqan me sipërfaqe 67 m2, dhuruar nga kunati, lëshuar me qira.
 18. Kredi bankare, vlera 2 500 000 lekë.
 19. Të ardhura nga paga nga Gjykata e Rrethit Tiranë, 730 000 lekë bruto.
 20. Të ardhura si detyrim ushqimor ndaj fëmijëve, 720 000 lekë.
 21. Të ardhura nga qiraja e dyqanit, 10 mijë e 800 dollarë bruto.
 22. Të ardhura nga paga si gjyqtare në Gjykatën e Apelit, 1 214 364 lekë neto.
 23. Të ardhura nga qiraja e pronës në “Rruga e Elbasanit”, 490 mijë lekë.
 24. Djali, Kirjald Hajdari, të ardhura nga puna si Ekspert në KLSH, 303 mijë e 750 lekë./Pamfleti
codramol
smile

Anti-Mafia Fatmira bllokon dosjen “Hajdari” sepse drejtësinë e ka konvertuar me pasurinë që po shijon